Sport

Megismételte bravúros gólját az angol támadó

danny welbeck (danny welbeck, )
danny welbeck (danny welbeck, )

Összegyűjtöttük a pénteki vb-selejtezők legszebb találatait: Welbeck az Eb után megint sarokkal vette be az ellenfél kapuját.

Kezdjük az angolokkal. A szigetországi válogatott San Marinót látta vendégül, és simán, 5-0-ra nyertek ellenük Rooney, Welbeck és Oxlade-Chamberlain találatainak köszönhetően, és így vezetik csoportjukat Montenegró előtt.

Danny Welbeck találatát emeltük ki az öt közül, ugyanis a csatár sarokkal juttatta a gólvonal mögé a játékszért, megismételve a Európa-bajnokságon lőtt gólját: akkor a svédek ellen ugyanígy tudott eredményes lenni.

Ez pedig a svédek elleni találata, melyet lekopírozott a pénteken a Wembleyben:

A Macedónia-Horvátország mérkőzésen (1-2) Ivan Rakitic szabadrúgásból talált be, nem is akármilyen távolságból. A Sevilla középpályása a balszélről végezhetett el pontrúgást, és a védők, valamint a kapus is arra számított, hogy beadás lesz belőle, és majd valamelyik társának fejére próbálja rávarázsolni a játékszert.

Rakitic ezzel szemben a kaput célozta meg, és a hálóőrt becsapva a felső léc alá tekert.

Összeállításunkba bekerült a litván Cesnauskis bombája is: Liechtenstein ellen a 75. percben szerzett gólja jó 20 méterről született, miután saját térfeléről megindult.

Végül lássuk a gólt, mely eldöntötte az orosz-portugál rangadót: Kerzakov egy parádés akció végén talált be úgy, hogy a társak kéthúzásból juttatták el hozzá a játékszert, és ő is kapásból zúdította a labdát a Rui Patricio kapujába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik