Sport

Megemlékezés lesz Pakson a tragédia után

gyertya(960x640)(1).jpg (gyertya, )
gyertya(960x640)(1).jpg (gyertya, )

Sorra érkeznek a részvétnyilvánítások a tehetséges kosárlabdázó, Morgen Ferdinánd halála miatt.

Ahogyan arról beszámoltunk, szerda éjjel 21 éves korában meghalt Morgen Ferdinánd, az Atomerőmű SE kosárlabdázója. A játékos nemrég szívműtéten esett át, azóta lábadozott.

Mint később kiderült a center múlt csütörtökön került be ismét a szívkórházba, aztán az este összeesett, megállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni.

A magyar kosárlabda képviselői folyamatosan fejezik ki részvétüket a tragédia után. Hanga Ádám, a jelenlegi legjobb magyar kosaras a Facebookon így emlékezik:

“Ma reggel láttam a hírt, hogy Morgen Ferdi itt hagyott bennünket.Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen életerős fiatal srác ennyire könnyen elmehet. Nyugodj Békében Ferdi! Részvéten a családnak, a hozzátartozóknak és a barátoknak. Egy különösen értékes embert vesztettünk el.”

Lóránt Péter, a Virtus Roma válogatott játékosa így emlékezett meg Morgenről.

“Őszinte részvétem Ferdi egész családjának, a barátainak illetve kosárbarátnak. Óriási veszteség mind a paksi mind a magyar kosárlabdázásnak! Hihetetlen, hogy mindig a legjobbakat hívják el tőlünk. Sajnos az ember csak ilyenkor áll meg és gondolja végig, mi is igazán fontos az életben! NYUGODJ BÉKÉBEN FERDI!”.

Az Atomerőmű SE és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége is saját halottjának tekinti a centert.

A tolnai klub közleményben tájékoztatott  arról, hogy Pakson a csapat és a szurkolók az ASE Csarnoknál tartanak megemlékezést gyertyagyújtással Morgen Ferdinánd tiszteletére, este 18 órától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik