Sport

Botond Balázs mellékversenyt nyert San Remóban

póker (póker)
póker (póker)

Nem maradhatott el magyar siker nélkül az EPT San Remo versenysorozata sem, Botond Balázs a 330 eurós mellékverseny menetelt győzelemig, 10 500 eurót nyert.

Az EPT San Remo főeseménye mellett rengeteg mellékversenyt rendeznek, amelyeken sajnos nem sok babér termett magyar játékosainknak. Ezt a csendet Botond Balázs törte meg, aki a 330 eurós Antes Only tornán nem talált legyőzőre, és 10500 eurót nyert – írja a Poker.hu.

Összesen 111 játékos nevezett az EPT San Remo 300 + 30 eurós Antes Only mellékversenyére, a turbó lebonyolítású torna nyereményalapja 32 ezer euró lett, amiből 12 zsugás részesült.

Eddig nem sok sikernek örvendhettünk San Remóban, ezen a tornán azonban kijött a lépés Czuczor Mártonnak és Botond Balázsnak is, mindketten döntő asztalra jutottak ugyanis.

Czuczor végül a hetedik helyet szerezte meg, 1 300 eurót vehetett fel a kasszánál, Botond viszont meg sem állt a párbajig, amit az olasz Franco Polidorival játszhatott.

A magyar zsugás kihasználta tapasztalati előnyét, és végül sikeresen szerezte meg a bajnoki címet, ami 10 500 eurót hozott neki a konyhára.

A döntő asztalon egyébként ott lehetett a brit EPT bajnok David Vamplew és a libanoni profi, Walid Bou Habib is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik