Sport

Drágár Péter 4 és fél millió forintot nyert San Remóban

euró (euró, )
euró (euró, )

Véget ért Drágár Péter menetelése az EPT San Remo főversenyén, a 35. helyet szerezte meg, amivel 16 ezer eurót, nagyjából 4 és fél millió forintot nyert.

Egyedüli magyarként Drágár Péter jutott tovább az European Poker Tour San Remo főversenyének negyedik napjára, ez jelentette egyben a végállomást is számára, a 35. helyért 16 ezer eurót vehetett fel a kasszánál – írja a Poker.hu.

Még 66 játékos tért vissza az EPT San Remo 5300 eurós főversenyének negyedik napjára. Az élen a norvég Inge Forsmo állt, de egy magyar zsugásért is szoríthattunk, mégpedig Drágár Péterért, aki a középmezőnyben várta a folytatást.

Sajnos azonban nem indult jól a játéknap Drágárnak, hamar megfogyatkozott stackje, majd kilences párral felduplázott egy nála még kevesebb zsetonnal rendelkező ellenfelet, aki dámapárral játszott.

Ezután Sebastian von Toperczerrel csapott össze több partiban is, de ebből is rosszul jött ki, igaz, norvég ellenfele a szerencsére sem panaszkodhatott. Végül már nagyon kevés zsetonnal ment allin Drágár kilencesekkel, mögötte a francia Laurent Polito szintén allin ment.

Ismét nem volt szerencséje a magyarnak, ugyanis Polito királypárt mutatott, és a T-T-3-4-5 közös lapok a nagyobb párnak kedveztek természetesen. Drágár ezzel a 35. helyet tudta megszerezni, amiért cserébe 16 ezer eurót kapott.

A magyar játékos tavaly ugyanezen a versenyen a 111. helyen végzett, így 76 pozíciót javítani tudott a 2011-es szereplésén, reméljük, jövőre meg sem áll Drágár a győzelemig.

Erre idén jelenleg az ír Jason Tompkinsnak van a legtöbb esélye, ugyanis 24 főnél ő vette át a vezetést, bár Forsmo továbbra is ott liheg a nyomában. A mai ötödik játéknapon már a fináléba kerülésért játszik a mezőny, a nyolcfős döntő asztalt csütörtökön rendezik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik