Sport

Drágár az egyedüli magyar legény a gáton San Remóban

póker (kártya, )
póker (kártya, )

Két magyar játékos lehetett még ott az EPT San Remo harmadik játéknapján, sajnos Mayer Szabolcs pénz nélkül távozott, Drágár Péter viszont továbbjutott a negyedik etapra.

Az egyik legizgalmasabb játéknapot rendezték az European Poker Tour San Remo főversenyén, magyar szempontból eléggé felemásra sikeredett, ugyanis Mayer Szabolcs a fizetős helyek előtt nem sokkal esett ki, Drágár Péter viszont a negyedik napra jutott – írja a Poker.hu.

Az EPT San Remo még 162 fős mezőnyének célja a fizetős helyek egyikének megcsípése volt a harmadik játéknapon. Mivel 120 játékost díjaztak csak, így 42 zsugás még pénz nélkül távozott a versenyből.

Sajnos köztük volt Mayer Szabolcs is, aki két elkerülhetetlen összeakadás miatt kényszerült búcsúzni. Első partijában kilences párral bukott dámapár ellen, majd a következőben A-2-val ment allin, ellenfele Artem Metalidi A-9-cel megadott, és a 2-Q-K-9-8 közös lapokon nagyobb párt tudott kialakítani.

A másik magyar, Drágár Péter viszont remekül játszott, rendkívül erős asztalokon, eszméletlen nehéz mezőnyben sikerült a negyedik játéknapra jutni, amivel így javított tavalyi szereplésén, amikor is a 111. helye szerezte meg.

Akkor 7 ezer eurót tehetett zsebre, idén viszont már biztosan 12 ezer eurót nyert, a legjobb 66 között a döntő asztalt veheti célba, ami már csak egy karnyújtásnyira van tőle.

Az élen a második napot megnyerő norvég Inge Forsmo megőrizte előnyét, egyedüliként sikerült áttörnie az egymillió zsetonos álomhatárt. A negyedik napon a legjobb 24 kialakulásáig játszik majd a mezőny, amikor is tovább fokozódnak az izgalmak, és remélhetőleg tovább szurkolhatunk Drágárért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik