Sport

Öt magyar játékos jutott tovább az EPT San Remon

póker (kártya, )
póker (kártya, )

Lezajlottak az European Poker Tour San Remo selejtező napjai, Mayar Szabolcs, Kovács András, Drágár Péter, Péteri Gábor és Szabó Zoltán lehetnek ott a második napon.

Az egyenes kiesés szakaszba ért az EPT San Remo mezőnye, a rangos torna második napjára öt magyar játékos jutott tovább, akik a 800 ezer eurós fődíjért küzdhetnek a továbbiakban – írja a Poker.hu.

Összesen 797 fős fizette be az 5300 eurós nevezési díjat az European Poker Tour San Remo főversenyére. A nyereményalapba 3 865 450 euró jutott, amiből majd 120 játékos veheti ki a részét.

Tavalyhoz képest azonban csökkent a létszám az egyik legnépszerűbb EPT állomáson, 40 fővel kevesebb zsugás szállt harcba a 800 ezer eurót érő első helyért.

A mezőnyben 13 magyar játékos volt felfedezhető, sajnos nem jött össze a továbbjutás az 1/A napon Vizsnyiczai Zsoltnak és Szabó Zoltánnak, míg az 1/B napon kiesett a Team PokerStars Pro Tóth Richárd, Botond Balázs, Czuczor Márton, Gécsek Gergő, Németh András és Tóth Béla is.

Öten azonban ott lehetnek a második napon, Drágár Péter 77 600, Mayer Szabolcs 58 000, Kovács András 46 600, Péteri Gábor 30 000, míg Szabó Zoltán (két Szabó Zoltán is elindult a versenyen) 25 800 zseton mögé térhet vissza a SanRemo kaszinó asztalaihoz.

A vezető pozíciót a hihetetlen évet produkáló Sam Trickett szerezte meg, 178 ezer zsetonnal az átlagstack háromszorosával rendelkezik jelenleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik