Sport

Joseph Cheong a WSOPE legjobb 24-ének élén

Az amerikai Joseph Cheong vezeti azt a 24 fős mezőnyt, amelyik még megküzdhet a World Series of Poker Europe főversenyének egymillió eurós fődíjáért.

Gyorsan pörögnek az események a Cannes-i World Series of Poker Europe főversenyén, a mezőny mindössze 24 fősre csökkent, amikor is az élen az amerikai Joseph Cheong áll, aki 2010 után ismét világbajnoki döntőt játszhat – írja a Poker.hu.

Megtizedelődött a WSOPE 230 fős mezőnye, sajnos az egyetlen magyar játékos, Szabó Zoltán jócskán a fizetős helyek előtt búcsúzott. A nemzetközi sztárok közül szintén nem ért pénzbe Michael Mizrachi, Vanessa Rousso, Mike McDonald, Antonio Esfandiari, Phil Ivey és Scotty Nguyen sem, amit végül a játékosok a harmadik napon, 48 fővel abszolváltak.

A negyedik játéknapra végül nem jutott tovább, azonban pénznyereménnyel zárt Justin Bonomo, Daniel Negreanu, Eugene Katchalov és Bertrand Grospellier is.

A 24 főt számláló negyedik nap Joseph Cheong vezérletével alakult ki, az amerikai játékos, ha elverekszi magát a fináléig, akkor ő lesz az első játékos, aki a Las Vegas-i világbajnokság és a Cannes-i WSOPE főverseny döntőjében is szerepelhet.

2010-ben Cheong a harmadik helyen végzett a Main Eventen, két évvel ezelőtt több mint 4 millió dollárt nyert, igaz ekkora összeg nyerésére most nincs esélye, azonban javíthat akkori szereplésén, és megnyerheti az egymillió euró fődíjjal kecsegtető tornát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik