Sport

Sztárjátékosokkal rajtolt el a WSOPE főversenye Cannes-ban

Kezdetét vette a World Series of Poker Europe Main Event Cannes-ban, a 10450 eurós főversenyen csupa-csupa sztárjátékos ült asztalokhoz.

420 mindenre elszánt játékos vette be a Cannes-i Barriere Hotel Majestic kaszinót, hogy megküzdjenek a World Series of Poker Europe egymillió eurós fődíjáért – írja a Poker.hu.

A WSOPE Main Event első két selejtező napján megjelent 420 zsugás 4032 000 eurós nyereményalapot hozott létre, amelyből majd 48-an vehetik ki a részüket.

A pénzbeérésre egy magyar játékosnak van esélye, Szabó Zoltán ugyanis az 1/B jelű napról jutott tovább a második napra, 62 825 zsetonnal az átlag felett helyezkedik el pillanatnyilag.

A mezőny természetesen tele volt sztárjátékosokkal, közülük is az amerikai Michael Mizrachi és a francia Bertrand Grospellier szerepeltek a legjobban. Előbbi az 1/A napot, utóbb az 1/B-t nyerte meg, így két igazi nagyágyú hátát nézheti a még 230 főből álló mezőny.

A kiesett játékosok között ott van Guillaume Darcourt, Roger Hairabedian, Marvin Rettenmaier, Arnaud Mattern, Yevgeniy Timoshenko, Fabrice Soulier, Chris Moorman és Vanessa Selbst is.

A továbbjutó sztárok névsora még hosszabb, így csak a legnagyobb neveket említjük, ott lesz például a folytatásban Phil Ivey, Steve O’Dwyer, Liv Boeree, Sam Trickett, Eugene Katchalov, Daniel Negreanu és Phil Hellmuth is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik