Sport

Vereséggel rajtolt a Fino a Közép-európai Ligában

röplabda (röplabda, )
röplabda (röplabda, )

A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a Közép-európai Liga 1. fordulójában a szlovén Ljubljanától 3-0-s vereséget szenvedett.

Nem várt könnyű feladat a kaposváriakra a Közép-európai Liga első fordulójában, hiszen a sorozat egyik favoritja, a szlovén Ljubljana látogatott a városi sportcsarnokba.

A Bajnokok Ligája egyik állandó szereplője bombaerős kerettel érkezett Somogyba: a kezdőcsapatban egy brazil, egy szerb, egy Egyesült Államokbeli és egy kanadai játékos is pályára lépett.

Nem borult a papírforma Kaposváron, a végső győzelemre is esélyes Ljubljana 74 perc alatt 3-0-ra nyert (17:25, 0-3).

Demeter György vezetőedző: “Az első tétmérkőzésünk volt az új felállásban. Az első és a harmadik játszmában ugyan nagy volt a pontkülönbség a két csapat között, a mutatott játékkal mégis elégedett vagyok. Ha úgy dolgozunk tovább, mint az elmúlt időszakban, akkor a folytatásban esélyünk lehet arra, hogy mérkőzéseket nyerjünk a Közép-európai Ligában. Ebben a sorozatban minden összecsapás nehéz lesz”.

Eredmény – Férfiröplabda Közép-európai Liga, 1. forduló

Fino Kaposvár SE – ACH Volley Ljubljana 0-3 (-17, -23, -17)

Kaposvár: ifj.  Laszczik 2, Geiger 10, Juhász P. 2, Dávid Cs. 10, Gergye 12, Kovács Z. 5. Csere: Dömötör (libero), Magyar B.  Vezetőedző: Demeter György.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik