Sport

Roger Hairabedian a Pot Limit Omaha bajnok Cannes-ban

póker (póker)
póker (póker)

Már a harmadik verseny ért véget a hétből a World Series of Poker Europe sorozaton, a Pot Limit Omaha tornát a hazai játékos, Roger Hairabedian nyerte, 142 ezer eurót kaszált.

Gyorsan zajlanak az események Cannes-ban, a World Series of Poker Europe helyszínén, újabb verseny ért véget, az 5300 eurós Pot Limit Omaha tornán a francia Roger Hairabedian szerezte meg a győzelmet – írja a Poker.hu.

Meglehetősen kevés játékos ült asztalokhoz a WSOPE harmadik eseményén, az 5 300 eurós Pot Limit Omaha tornán, így a 475 ezer eurós nyereményalapból mindössze 12-en részesülhettek.

A fizetős helyeket a harmadik játéknapon érte el a mezőny, az első díjazott Vanessa Selbst lett, aki ezzel tehát éppen hogy csak lemaradt a kilencfős döntő asztalról, amit a hazai játékos, Roger Hairabedian kezdhetett az élről.

Az amerikai Jason Mercier, a finálé legismertebb játékos búcsúzott a kilencedik helyen, tízes full house-zal nézett bele a finn Jussi Nevanlinna kilences pókerébe.

A hatodik helyen kényszerült kiesésre egy korábbi világbajnok, az ausztrál Joe Hachem, aki tízes szettel maradt alul a szintén finn Ville Matilla bubi szettje ellen.

A párbaj az amerikai Michael Mizrachi kiesésével alakult ki, a „The Grinder” becenévre hallgató zsugást Hariabedian ejtette ki nagyobb fullal, aki ezzel tetemes előnnyel várhatta a Heads Upot.

A győzelemért folyó harc közben nem történt meglepetés, Hariabedian a 6-7-9-K-7 közös lapokon flösst alakított ki, míg ellenfele, Matilla két párral játszott, ami kevésnek bizonyult a bajnoki címhez.

A dobogósok közül Hairabedian 142 950, Matilla 88 130 eurót kapott, míg a harmadik Mizrachi 62 749 eurót kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik