Sport

Berki visszatért, de még nem versenyez

berki krisztián (i) (berki krisztán, lólengés, olimpia 2012, )
berki krisztián (i) (berki krisztán, lólengés, olimpia 2012, )

A londoni olimpián lólengésben aranyérmet szerző Berki Krisztián a Thales Kupán tér vissza a tornacsarnokba.

Az olimpiai bajnok Berki Krisztián is jelen lesz a tornászok immáron hagyományos nemzetközi Magyar GP-jén, a Thales Kupán, amelyre szeptember utolsó hétvégéjén, Szombathelyen kerül sor.

A 4. Magyar GP-t a szokások szerint a szombathelyi Aréna Savariában rendezik, a hazai versenyzők mellett a környező országok tornászai is szerepelnek, külön kuriózumnak számít, hogy az arab nemzetek is képviseltetik magukat, így várhatóan Szaúd-Arábiából és Kuvaitból is érkeznek sportolók.

A londoni olimpikonok közül Böczögő Dorina áll a szerekhez, felemáskorláton és gerendán indul. Berki Krisztián és Hidvégi Vid is részt vesz a viadalon, mindkét napon végig jelen lesznek, és díjakat is adnak át. Ennek ellenére lólengésben éremeséllyel indulunk, hiszen versenyzik Kállai Zoltán, aki évek óta érmet hoz erről a viadalról.

Az olimpiai bajnok Berki egyébként egy hete érkezett haza Dominikáról, ahol beszámolója szerint az aktív pihenésé volt a főszerep, főleg úszással, napozással, pihenéssel töltötte az időt, ahogy ő fogalmaz, végre minden kötelezettség nélkül tehette azt, amihez éppen kedve volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik