Sport

Olimpiai bajnokunk fotómodellnek állt

Szilagyi-Aron(960x640).jpg (szilágyi áron, vívás, )
Szilagyi-Aron(960x640).jpg (szilágyi áron, vívás, )

Szilágyi Áron engedve a csábításnak kamera elé állt. Az egyik népszerű női magazin készített róla fantasztikus fotósorozatot. Ez is megy neki!

Szilágyi Áron, olimpiai bajnok vívónk mindamellett, hogy jelen állás szerint a legjobb kardozó a világon, remek ember is. Erről mindenki meggyőződhetett szerény, mégis magabiztos, értelmet, intelligenciát sugárzó nyilatkozataiból. Személyisége több szempontból is alkalmas a sztárságra. A szebbik nemnek nyilván az is feltűnt, hogy Áron elképesztően sármos, latinos arcéllel rendelkező férfi.

A Cosmopolitan szerkesztői alighanem ezért döntöttek úgy, hogy októberi lapszámuk címlapján és belső oldalain nem a megszokott fehér vívóruhában, karddal a kezében jelentetik meg a bajnokot. Áronról olyan fotósorozat készült, ami alapján megállapítható, fotómodellként vagy a kifutón is a világ tetejére érhetne!

Íme a fotózásról készült werkfilm

A fotózásról készült  youtube-on keringő videót eddig alig 3000 ember látta. Már komment is olvasható a videó alatt. S. Zsófia így látja Áront: “Egyrészt Gratulálok itt is az elért sikerhez, másrészt remélem, hogy Áron okosan fogja kihasználni a hírnevet és azt, hogy sok lány forog körülötte. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem lennék közöttük, de remélem okosan fog lányt választani és nem valami hülye, plasztik babát, akit csak a hírnév, illetve az arannyal együtt járó pénz érdekel. Sok sikert Áron!”  
Áront ismerve megnyugodhatsz Zsófi! Kattintsátok, lájkoljátok, megérdemli!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik