Sport

A drogos tv-sorozat producere kaszált a pókerasztalnál

póker (póker)
póker (póker)

A Weeds, azaz a Nancy ül a fűben producere, Matthew Salsberg nyerte meg a World Poker Tour Párizs főversenyét.

A hatfős döntő asztalt rendezték a WPT Párizs 7500 eurós főversenyén, a finálét az amerikai filmproducer, Matthew Salsberg kezdhette az élről – írja a Poker.hu.

Nem mindennapi lehetőség kapujában találta magát a népszerű amerikai sorozat, a Weeds, azaz a Nancy ül a fűben producere, Matthew Salsberg. Párizsban ugyanis minden szempár rá szegeződött, amikor is a vezetésével rajtolt el a World Poker Tour francia állomásának döntője.

Rajta kívül öt másik játékos lehetett ott a fináléban, egytől-egyig hivatásos profi játékosok. A kártya azonban nem válogat, akinek jobb az aktuális formája, kicsit több szerencséje van a kellő pillanatokban, azt megjutalmazza, a többieket pedig elkeseríti.

Az első kieső Fabian Quoss volt, majd következett Mohsin Charania, akit épp Salsberg győzött le, A-J kombinációja kitartott ellenfele K-Q lapjai ellen a T-4-2-T-5 boardon.

Timothy Adams végzett a negyedik helyen, majd a legnagyobb esélyesként titulált német srác, Philip Gruissem következett, aki a még a párbajba bejutó Theo Jorgensen ellen bukott el egy 70-30-at.

A párbajt tehát a filmproducer és a Team PokerStars profi játszhatták, és hiába vezetett Jorgensen sokáig, Salsberg szerencsével fordítani tudott, majd az utolsó parti egy mini-coolerrel végződött.

Jorgensen Q-T lapokkal ment allin, Salsberg Q-Q-val könnyedén megadott, és a 5-3-2-4-7 közös lapoknak köszönhetően megszerezte a WPT Párizs bajnoki címét.

Salsberg 515 720 dollárt kapott győzelméért, Jorgensen pedig 341 149 dollárt vehetett fel a kasszánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik