Sport

Amerikai filmproducer vezeti a döntőt Párizsban

póker (póker)
póker (póker)

Öt profi pókeres mellett egy amerikai hobbijátékos is bejutott a World Poker Tour Párizs fináléjába, történetesen ő, Matthew Salsberg vezeti majd a döntő asztalt.

Az utolsó előtti játéknapot rendezték a WPT Párizs főversenyén, a hatfős döntő asztal a Nancy ül a fűben producere, Matthew Salsberg vezetésével rajtolhat el – írja a Poker.hu.

Már csak 24 játékos térhetett vissza a World Poker Tour Párizs főversenyének negyedik játéknapjára. Az élen a fiatal német profi, Philipp Gruissem állt, és nem sok minden volt ellene, ami megakadályozhatta volna, hogy fináléba jusson.

A nap folyamán természetesen voltak távozók is, a nevesebb játékosok közül elhagyta a játékteret Andrew Lichtenberger, Juha Helppi, Kyle Julius és Joe Serock is.

Végül Gruissem bekerült a döntőbe, de már nem az első helyen, ugyanis csak a negyedik pozícióban kezdheti meg majd a hatfős finálét. A chipleader szerepét Matthew Salsberg birtokolhatja, aki ismert amerikai filmproducer, többek közt a Weeds, azaz a Nancy ül a fűben sorozatnál tette le névjegyét.

Most a pókerasztaloknál jut majd rá a figyelem, pofás kis előnyét akár győzelemmé is kovácsolhatja, ami történetesen 515 ezer dollárt érne neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik