Sport

Javított a Green Bay

Green Bay Packers (green bay packers, )
Green Bay Packers (green bay packers, )

A Packers remek védőjátékának, na meg Jay Cutler pocsék formájának is köszönhetően legyőzte a Chicago Bearst az NFL 2. fordulójának nyitómeccsén.

Csütörtökön hajnalban újra NFL-meccset rendeztek, a Green Bay Packers 300. meccsét játszotta a legendás Lambeau Fielden, az ellenfél pedig a rivális Chicago Bears volt. A tavalyi szezonban az volt a Green Bay receptje, hogy a Sajtfejűek védelme jól zárt, Aaron Rodgers pedig támadásban a hátán cipelte a csapatot. Ebből most csak az előbbire volt szükség a győzelem érdekében.

Rodgers ezúttal nem muzsikált túl fényesen, a kötelezőt azonban így is hozta, 219 passzolt yarddal, egy touch down-passzal és egy eladott labdával zárt. A túloldalon Jay Cutler, a Bears irányítója minden bizonnyal minél előbb elfelejtené ezt az összecsapást, négyszer is eladta a labdát, hétszer pedig a földre vitték a meccs során.

A Green Bay a pont nélküli első negyed után két field goalt és egy TD-t is szerzett a másodikban, így 13-0-val mehetett szünetre. Egy mezőnygóllal ugyan szépített a Chicago, ám a Green Bay a záró felvonásban tovább növelte az előnyét, és hiába adott 21 yardos TD-passzt Cutler, 23-10-es vereség lett a vége.

Mind a két csapat 1-1-gyel áll két meccs után.

Eredmény – NFL, 2. forduló
Green Bay Packers – Chicago Bears 23-10

Ajánlott videó

Olvasói sztorik