Sport

Bundával vádolják a magyar csapat ellenfelét

kosárlabda (kosárlabda, )
kosárlabda (kosárlabda, )

A ciprusi férfi-kosárlabdaválogatott állítólag befolyásolta a Horvátország elleni mérkőzése végeredményét.

Amint arról írtunk, ciprusi győzelmével befejezte szereplését a férfi-kosárlabdaválogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, Rátgéber László fiai nélkül rendezik meg 2013-ban a kontinensviadalt. A magyar együttes a negyedik lett a csoportjában.

Ciprus az ötödik lett, így esélye sem volt az Eb-re, ám kérdés, hogy mi vár a csapatra és játékosaira a jövőben. A szigetországi lapok ugyanis arról cikkeznek, hogy a játékosok bundáztak a Horvátország elleni mérkőzésen. A horvátok 93-38-ra nyertek, amire nem sokan kapták fel a fejüket, ugyanakkor a hírek szerint meglepően sokan fogadtak a találkozó előtt a ciprusiak ötven pontnál nagyobb különbségű vereségére.

Az a legérdekesebb az egészben, hogy az utolsó negyedig még tartották magukat a szigetlakók Horvátországban, azonban az utolsó tíz perc elég gyászosra sikerült, 28-3-ra nyerték a felvonást a házigazdák.

„Kizártnak tartom, hogy ciprusi játékosok elcsalták volna a nemzetközi meccsünket. Ezt kategorikusan kijelentem, ha nem hisznek nekem, akkor végezzenek vizsgálatot” – mondta Panagiotis Trisokkas, a válogatott csapatkapitánya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik