Sport

Drágár Péter a második napra jutott Párizsban

Egyetlen magyar zsugás jutott a WPT Párizs második napjára, Drágár Péter a középmezőnyben folytathatja a küzdelmeket.

Mindössze Drágár Péter vette sikeresen a magyar kártyások közül a WPT Párizs selejtező napjait, Drágár 55175 zsetonnal a középmezőny tagjaként küzd meg a fődíjért – írja a Poker.hu.

Összesen 228-an regisztráltak a World Poker Tour Párizs 7 500 eurós főversenyére, a mezőnyben csak úgy hemzsegtek a nemzetközi pókersztárok. Nem csoda, ugyanis rengeteg játékos szíve csücske Párizs, és a szervezés is egyre jobb a fővárosi Aviation Club de France kaszinó falain belül.

Természetesen rengetegen búcsúztak a selejtező napokon, nem lehet ott a folytatásban Roberto Romanello, Vanessa Selbst, JC Alvarado és Guillaume Darcourt sem.

Ott lesz viszont egyetlen magyarként Drágár Péter, aki megfontolt játékkal, szorgos hangya módjára gyűjtögette a zsetonokat, egészen 55 175-ig jutott, ami nagyjából az átlagstacknek felel majd meg a második napon.

A vezetést a hazai zsugás, Jacques Enjoubault szerezte meg, őrülten nagy előnyt gyűjtött az 1/A selejtező napon, mögötte jócskán lemaradva követi a szintén francia Gregory Boissenot, aki nem mellesleg hazájában ismert énekes.

Még 132-en folytathatják a második napon, a szervezők eddig nem adtak ki pontos díjazást, de nagyjából 400 ezer euróval fog gazdagodni a későbbi bajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik