Sport

Ole Schemion 335 millió forintot nyert Cannes-ban

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

A szemtelenül fiatal Ole Schemion nyerte a Partouche Poker Tour főversenyét, a német ifjú 1,1 millió eurót, nagyjából 335 millió forintot kaszált.

A balhékkal és drámával tűzdelt Partouche Poker Tour grand Final döntőjét rendezték vasárnap délután, a német Ole Schemion mindenkit kiejtve szerezte meg a bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Kedden rajtolt el a 8500 euró nevezési díjú Partouche Poker Tour a cannes-i Palm Beach kaszinóban, a szervezők 5 millió eurós nyereményalapot garantáltak, végül csak 4,3 millió jött össze az 580 indulóból.

Ezután Partouche-ék elkezdték hülyíteni a játékosokat és a médiát, miszerint ők soha nem állították, hogy 5 millió euró lett volna a garancia, az az egész versenysorozatra volt igaz.

Természetesen ez a tettük kiverte a biztosítékot, így egészen addig jutott az ügy, hogy a névadó Patrick Partouche bejelentette, nem lesz több PPT verseny. Később az egyik főszervező, Jean-Jacques Ichai is lemondott posztjáról, majd a nagy nyomás hatására végül mégis megemelték 5 millióra a nyereményalapot.

Ennek is köszönhető, hogy az első helyezett, Ole Schemion a kerek egymillió euró helyett 1 172 850-et nyert végül, úgy hogy a fináléban a második helyről indulva mindenkit kiejtett.

A második helyet Karen Sarkisyan szerezte meg, 693 500 eurót nyert, míg a dobogó alsó fokán végző Aaron Lim 417 500 eurót tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik