Sport

Pénzbe értek a magyarok, görög győzelem Máltán

póker (póker)
póker (póker)

László Norbert a 30., míg Martinák András a 42. helyet szerezte meg Máltán, a bajnoki cím a görög Nikos Grammishoz került.

Sajnos nem jutott döntő asztalra sem László Norbert, sem Martinák András, így magyar kártyás nélkül zajlott le a finálé, melyen Nikos Grammis szerezte meg a győzelmet – írja a Poker.hu.

Nem várták jó előjelekkel magyarjaink a harmadik játéknapot a Grand Series of Poker Live Máltán, László Norbert 143 ezer zsetonnal a középmezőnyben, míg Martinák András 14300-zal abszolút utolsóként folytathatta a még 44 fős mezőnyben.

Martinák végül két helyet tudott javítani, a 42. helyet szerezte meg, ami 2 190 eurót eredményezett számára, László viszont hiába indult meg jól, és már 300 ezer zseton fölött is járt, csak a 30. helyet tudta megcsípni, ami így is 2 520 eurót hozott neki a konyhára.

A finálét a finn Aku Joentausta kezdhette az élről, ő is volt a legtapasztaltabb a döntő asztalon, végül csak a harmadik helyet tudta megszerezni.

A párbajt a cseh Michel Polchlopek és a görög Nikos Grammis játszhatták, utóbbi 2:1-es hátrányból tudott fordítani, az utolsó partiban A-T-el adta meg ellenfele A-9-re mondott allinját, és a 8-5-4-K-A board az ő győzelmét eredményezte.

Grammis 69 085 eurót kaszált, Polchlopek 44 645 euróval gazdagodott, de a 31 340 eurót érő harmadik hely miatt sem szomorkodott Joentausta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik