Sport

Vereséggel folytatták a férfiröpisek

A magyar férfi röplabda-válogatott 3-1-re kikapott a spanyol csapattól az Európa-bajnoki selejtezősorozat Szegeden zajló tornájának pénteki második fordulójában.

Jól kezdett a magyar röpiválogatott, azonban az egyre sűrűsödő hibákat nem bírta el a csapat, így Spanyolország szettelőnybe került. A második játszmában aztán hősiesen küzdöttek a mieink, Baróti Árpád remek játékának is köszönhetően pedig egyenlíteni tudott nemzeti együttesünk.

A harmadik felvonást viszonylag simán hozták a spanyolok, majd a negyedikben egy ideig pariban voltunk, ám ezt is az ibériai brigád húzta be, 3-1-es vereség lett a vége. A mieink csütörtökön Lettországtól kaptak ki.

„Ugyanazok a hibák jelentkeztek ma is, mint a tegnapi mérkőzésen, sajnos nem volt idő arra, hogy egységgé kovácsolódjon a csapat, és a játék minden elemében összeszokjanak a fiúk. Talán a különbség a tegnapi és a mai mérkőzés között az volt, hogy ma nem volt akkora tűz a srácokban mint a lettek ellen. Holnap a legerősebb csapattal, a franciákkal játszunk. A délelőtti edzésünk során a nyitást és a nyitásfogadást fogom gyakoroltatni a csapattal, hiszen ha ezekben jók leszünk, szorossá tehetjük a meccset” – idézi a szövetség honlapja Kelemen István szövetségi kapitányt.

Eredmény – férfiröplabda Eb-selejtező, F csoport, 1. torna (Szeged), 2. forduló

Spanyolország-Magyarország 3-1 (17, -23, 16, 18)

a csoport másik mérkőzésén:
Franciaország–Lettország 3-1 (18, -19, 18, 22)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik