Sport

László és Martinák versenyben a győzelemért Máltán

póker (póker)
póker (póker)

Sajnos nem alakult jól a magyarok számára a GSOP Live Málta második napja, tizenegy zsugásunkból csak László Norbert és Martinák András jutottak pénzbe.

Nagy reményekkel várták a magyar zsugások a Grand Series of Poker Live Málta második játéknapját, a blöffök viszont nem sültek, csak két magyar kártyás jutott tovább, ők viszont már a biztos pénznyeremény tudatával folytathatják – írja a Poker.hu.

185-en várhatták a világ minden tájáról a második játéknapot a máltai Portomaso kaszinóban rendezett, 1100 eurós GSOP Live főversenyen. Köztük 11 magyar zsugással, akik az ITM-be, azaz a pénzbekerülésért harcoltak.

Sajnos Szabó Levente, Bozóki Zoltán, Tompa Balázs, Kürtösi János, Németh János, Vasvenszki Zsolt, Krecsó Gábor, Kovács András és Váradi Ákos sem lehet ott majd a harmadik napon, pénz nélkül voltak kénytelenek távozni.

Ketten azonban bekerültek a legjobb 45 közé, mégpedig László Norbert és Martinák András, az előbbi 143 000 zsetonnal, az utóbbi 14 500-al, ami jelenleg az utolsó helyre elég csak.

Mivel a mezőny pénzbe ért, így ők már biztos pénznyereménnyel várhatják a harmadik napot, legalább 2 190 euró üti markukat. Az élen a finn Aku Joentausta áll jelenleg, 436 ezer zsetonnal ő pályázik legtöbb eséllyel a 70 ezer eurós fődíjra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik