Sport

Tizenegy magyar zsugás küzd meg a 20 millió forintért Máltán

Az első két selejtező napról összesen tizenegy magyar zsugás jutott tovább, így népes hazai csapat veheti fel a harcot a 20 millió forintot érő első helyért a GSOP Live Máltán.

Az 1/A selejtező napról öt, míg az 1/B-ről hat magyar játékos jutott tovább a GSOP Live Málta 1100 eurós főversenyének második napjára – írja a Poker.hu.

Összesen 335 kártyás jelent meg a Grand Series of Poker Live Málta 1 100 euró nevezési díjú főversenyén. A népes magyar jelenlét most sem maradt el, közel húsz hazai zsugás ült asztalhoz.

Sajnos nem jött össze a továbbjutás Mágai Csabának, Gál Zoltánnak, Tóth Redmondnak, Szántó Bálintnak és Kovalovszky Mártonnak sem, azonban a többiek remekül szerepeltek.

Az 1/A napot sikeresen tudta le Bozóki Zoltán, Németh János, Krecsó Gábor, László Norbert és Kovács András is, míg az 1/B-ről Szabó Levente, Martinák András, Tompa Balázs, Kürtösi János, Vasvenszki Zsolt és Váradi Ákos jutottak tovább.

A legjobban Szabó szerepelt, 60 900 zsetont gyűjtött, amivel azonban jócskán le van maradva a selejtező napokat megnyerő finn Ville Sissonen mögött, aki 135 ezerrel rendelkezik éppen.

A mezőny közben 185 főre csökkent, a mai második napon minden bizonnyal elérik a 45 főt jelentő fizetős helyeket. A győzelem 69 ezer eurót, átszámolva nagyjából 20 millió forintot ér!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik