Sport

Így trükközik a világ leggyorsabb embere

Usain-Bolt(960x640).jpg (usain bolt, )
Usain-Bolt(960x640).jpg (usain bolt, )

Usain Bolt nem is ügyetlen labdával. Íme.

Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere egyre többször ad hangot a labdarúgás iránti szeretetének. Nem egyszer hangoztatta, bizony örömmel lenne futballista.

Kedvenc csapata a Manchester United. Augusztusban a Fulham elleni mérkőzésre a hatszoros olimpiai bajnok atlétát meghívta Sir Alex Ferguson, majd a mérkőzés végén elbeszélgettek.

A baráti eszmecsere végeredménye pedig az lett, hogy Bolt hamarosan hivatalos mérkőzésen is pályára lép, méghozzá a Real Madrid elleni barátságos mérkőzésen.

De látta már valaki, hogy bánik a labdával Bolt? Mi most utánanéztünk. Az alábbi felvétel még az olimpia alatt került fel a világhálóra, éppen három nappal azután, hogy Bolt megnyerte a 100 méteres síkfutást. Szó, mi szó nem ügyetlen a jamaicai…

Videó – edzés 1.:

A következő videó tanusága szerint Usain Bolt nem beszél mellé, valóban készül. Csapattársa, Johan Blake társaságában nem kis meglepetésre beállt játszani az Uxbridge Egyetem futballistáihoz.

Hat a hat ellen kergették a labdát. Boltot és Blaket az „Esélytelenek” nevű csapatba vették be a srácok, és annak ellenére, hogy a felvételek szerint Bolt nem is annyira esetlen hosszú lábaival, végül vereséget szenvedtek.

Videó – edzés 2.:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik