Sport

Erdei Zsolt nem vonul vissza

Erdei Zsolt (erdei zsolt, )
Erdei Zsolt (erdei zsolt, )

Eltört a bordája, szinte biztosan elmarad a szeptember 29-i címmeccs, de a magyar profi bokszoló nem hagyja abba pályafutását.

Ahogyan arról beszámoltunk, eltört két bordája a magyar öklözőnek, Erdei Zsoltnak. A korábbi cirkáló és félnezézsúlyú világbajnoknak így minden valószínűség szerint ki kell hagynia a szeptember 29-i Isaac Chilimba elleni találkozót.

A boxingtalk.hu oldal biztosra veszi Erdei visszalépését a meccstől, így az HBO-n aznap más műsort láthatunk majd, ez a csatorna közvetítette volna a bunyót.

“Nem tudom megfelelően kifejezni, mennyire csalódott vagyok. Annyira nagyon akartam ezt a meccset. Őszintén szólva, annyira feldúlt voltam az eset miatt, hogy a visszavonulás is megfordult a fejemben, de miután megbeszéltük a dolgot a családommal és a barátaimmal, elhatároztam, hogy nem hagyom abba. A bunyó az életem és vissza akarok térni, amilyen hamar csak lehetséges” – nyilatkozta Erdei Zsolt.

A Blikk közben kiderítette, ki volt az akaratlanul is erőszakosabb edzőtárs: a 20 éves Baran Attila találta el Erdei oldalát edzés közben. Kettejük gyakorlása után egyébként Erdei Zsolt cseppet sem volt dühős Baranra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik