Sport

A 22. helyet csípte meg Kulcsár Gergely Campionéban

póker (póker)
póker (póker)

Egyetlen magyarként ért pénzbe Kulcsár Gergely az IPT Campione főversenyén, a fiatal zsugás a 22. helyen 4600 svájci frankot tehetett zsebre.

Kulcsár Gergely hiába kezdte a harmadik helyen az Italian Poker Tour Campione utolsó napját, végül csak a 22. helyet szerezte meg, ami így is 4600 svájci frankot, nagyjából 1,1 millió forintot hozott neki a konyhára – írja a Poker.hu.

30 fő várhatta már csak az IPT Campione utolsó napját, egy magyar kártyás volt a mezőnyben, Kulcsár Gergely a harmadik legtöbb zsetonnal.

Gergő nagy reményekkel várhatta a folytatást, a remek stackjének és a könnyű mezőnynek köszönhetően mindenképpen a döntő asztalos szereplés volt célba véve.

Sajnos azonban a finálé nem jött össze számára, ahogy Facebook falán írta, „Egy vakszint alatt kivégeztek!”, de így is megszerezte a 22. helyet, ami 4 600 svájci frankot eredményezett számára.

Kulcsár utolsó partijában A-K egyszínű lapokkal ment allin, amit csak az olasz Iacopo Brandi adott meg bubi párral, és bár a J-2-7 flopra flösshúzót kapott Kulcsár, ellenfele top szettje kitartott a semleges turn és river után.

A győzelmet az olasz Iemina Manlio szerezte meg, aki utolsóelőttiként kezdte a nyolcfős finálét, de ellenállhatatlan játékának köszönhetően mindenkit kiejtett. A talján játékos 154 ezer svájci frankkal lett gazdagabb, míg a második helyet megszerző Stefano Terziani 126 ezer frankot vághatott zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik