Sport

Zsuffa Miklós 5 millió forintot nyert a PokerStarson

póker (póker)
póker (póker)

A „heavenwalker” PokerStars nicken játszó Zsuffa Miklós megnyerte a terem The Big 22 versenyét, amivel 23726 dollárt kaszált.

Remek hétvégét zártak a magyar pókeresek a PokerStarson, közülük is kiemelkedik Zsuffa „heavenwalker” Miklós, aki a 22 dolláros The Big 22 tornán menetelt győzelemig, ami 23726, nagyjából 5,3 millió forintot eredményezett számára – írja a Poker.hu.

Összesen 7 798 játékos nevezett a PokerStars The Big 22 napi rendszerességgel megrendezésre kerülő tornájára. A nyereményalap 156 ezer dollárra nőtt, amiből 990 zsugás vehette ki a részét.

Jó néhány magyar ért pénzbe, de ketten különösen jól szerepeltek, Tóth „totya0611” László és Zsuffa „heavenwalker” Miklós a fináléig meneteltek.

Volt egy olyan pillanata a döntőnek, amikor az első és második pozíciót is ők foglalták el, végül Tóth a negyedik helyen zárt, ami 8 577 dollárt hozott neki a konyhára.

Zsuffa ennél is jobban szerepelt, ugyanis meg sem állt az első helyig, a Heads Upban az argentin „leopeluca”-t verte, amivel 23 726 dollárt kaszált.

A két döntőt játszó magyar zsugás mellett négy másik hazai kártyásért is szoríthatunk a tegnap elrajtolt PokerStars World Championship of Online Poker sorozaton, az első eventről „MagicCoin” és „Kispocok91”, míg a másodikról „gorogheee” és „FrenszKK” jutottak tovább a második napra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik