Sport

Kulcsár Gergő a harminc között Campionéban

póker (póker)
póker (póker)

Már biztosan egymillió forintot nyer Kulcsár Gergő az IPT Campione versenyén, a magyar zsugás azonban a harmadik legtöbb zsetonnal a 40 milliós fődíjra hajt.

Mindössze 30 főre csökkent az Italian Poker Tour Campione mezőnye, egyetlen magyar zsugás, a fiatal Kulcsár Gergely várhatja a folytatást, aki a harmadik legtöbb zsetont birtokolja jelenleg – írja a Poker.hu.

2200 euróért lehetett benevezni az Italian Poker Tour sorozatnyitó versenyére, az IPT Campionéra. Összesen 282 játékos jelent meg a pókerasztaloknál, ezzel 561 ezer svájci frankra nőtt a nyereményalap.

A selejtező napok után 132 zsugás lehetett ott a folytatásban, köztük két magyarral, Szécsi Norberttel és Kulcsár Gergővel.

A legjobb 40 főt díjazták, amit a második napon ért el a mezőny, sajnos Szécsinek nem sikerült pénzbe érni, viszont Kulcsár remekül menetel idáig, jelenleg a harmadik legtöbb zsetonnal rendelkezik.

Már csak 30 játékos küzdhet meg a győzelemért, az élen a kínai Zeng Zhiping áll, de ott van még a mezőnyben az osztrák Ivo Donev, a hazai sztárok közül pedig Sergio Castellucio, Carla Solinas és Alessandro Longobardo is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik