Sport

Keller aláírt – hírek, információk a Gáz utcából

Keller Ákos szóban már megegyezett a folytatásról az Alba Fehérvár vezetésével, de egyéves kontraktusát most szentesítették is.

A térdműtét után lábadozó válogatott center lassan megkezdi a rehabilitációs munkát, és hamarosan csatlakozhat az alapozást végző csapathoz.

Damian Hollis a lassan „magyarrá váló” amerikai egy hét múlva érkezik vissza, így ő is a gárdával tarthat a jövő hétvégén, Nagyváradon pályára lépő együttesben. Ezen a tornán a fehérváriakon kívül részt vesz a házigazda CSM Oradea, az Atomerőmű SE, valamint a BT Kolozsvár csapata. Az Alba Fehérvár a paksiak ellen kezd szeptember 7-én, majd szombaton a Kolozsvár, a záró napon, pedig a Nagyvárad ellen lép parkettre.

A klub tájékoztatása szerint szeptember 16-án, vasárnap kezdik majd a bérleteket árusítani a CSM Oradea elleni hazai edzőmeccs időpontjában. Fontos információ a szurkolóknak, hogy ezúttal a Vodafone Sportcentrum átépítése miatt csupán fél idényre válthatók meg a bérletek. A január 16-án megrendezendő Magyar Kupa-meccs után a Videoton Oktatási Központba költözik át ideiglenesen a csapat, és ott játszik majd az építkezés befejezéséig – várhatóan azonban a következő szezonban már a felújított csarnokban fogadhatják ellenfeleiket, szurkolóikat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik