Sport

A szépségkirálynő 6 és félmillió forintot nyert pókeren

polgár kriszta (polgár kriszta, póker)
polgár kriszta (polgár kriszta, póker)

Polgár Kriszta 30 ezer dollárt, nagyjából 6 és fél millió forintot nyert a PokerStars vasárnapi nagyversenyén.

Az egykori szépségkirálynő, Polgár Krisztina a PokerStars 55 dolláros vasárnapi nagyversenyén egészen a második helyig jutott, amivel 30 ezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

Vasárnap este kilenc órakor rajtolt el a The Bigger 55 verseny a PokerStarson, melyre 5057 zsugás nevezett, akik 252 ezer dolláros nyereményalapot hoztak létre. A tornán számos magyar játékos is elindult, jó páran be is jutottak a 675 fizetős hely közé, de a legnagyobb figyelmet Polgár Krisztina kapta, aki a döntő asztalra is bejutott.

A „Krisztasoul” nicken kártyázó egykori Miss Balaton a második helyről várhatta a finálét, és remek játékának köszönhetően stabilan tartotta is pozícióját. Már régóta folyt a játék a döntő asztalon, amikor is búcsúzott az első játékos, akit épp Kriszta ejtett ki.

Nem sokkal később át is vette a vezetést a versenyen, amikor a brazil „athossp”-t ellen tartott ki tízes párja egy flösshúzó ellen. Szép lassan fogyatkoztak ezután a finalisták, míg ki nem alakult a Heads Up párbaj, amit Kriszta 2-1 hátrányban kezdhetett meg.

Szerencsére a volt szépségkirálynő nagyon hamar fordítani tudott, 10 millió zsetonnal rendelkezett, ellenfele, a lengyel „Pasiu” pedig 5 millióból gazdálkodhatott.

A hosszú párbaj során azonban Polgár ellenfele fordítani tudott, végül a T-7-3-Q turnnél mentek allin, „Pasiu” Q-3 két párral, míg Kriszta K-T-el játszott, a river sajnos nem segített, így Kriszta a második helyet szerezte meg, amivel 29 457 dollárt nyert.

A szépségkirálynő élete legjobb online eredményét érte el ezzel, átszámolva 6 és fél millió forintot nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik