Sport

Ismét Völgyi Péter a ZTE vezetőedzője

Heinrich Róbert edzőként segíti a zalaegerszegi kispadra visszatérő szakembert. A férfi-kosárlabdabajnokságban a stabil bentmaradás a cél.

Habár a ZTE kiesett a kosárlabda élvonalból, mégis a legmagasabb osztályban folytathatja a szereplését, mert a Salgótarján és a Kecskemét együttese sem vállalta a szereplést az A csoportban.

Az előző szezon végén a klub egyik korábbi játékosa, Heinrich Róbert irányította a csapatot, és a felkészülést is ő kezdte el a következő szezonra. Marad is a klubnál, de időközben – a ztekosar.hu beszámolója szerint – új feladatkörökkel folytatódik a szakmai munka.

Völgyi Péter a szakmai igazgatói poszt mellett vezetőedzőként irányítja a ZTE csapatát az A-csoportban, míg Heinrich minden munkafolyamatban segítve őt, edzőként dolgozik tovább.

A jövő hétfőtől kezdve folyamatosan végleges megegyezések születhetnek a magyar játékosokkal, illetve van esély rá, hogy egy fiatal, külföldi középjátékos is próbajátékra érkezik a csapathoz.

Völgyi Péter volt az a szakember, akivel a Zalaegerszeg három éve megnyerte a bajnokságot. Korábban Pécsen dolgozott, az elmúlt években pedig Pakson.

Videó – a szakemberek értékelése az eddig történtekről:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik