Sport

Samuel Rodriguez vezet az EPT Barcelonán

póker (póker)
póker (póker)

Már csak 24-en maradtak az EPT Barcelona főversenyének mezőnyében, az élre Samuel Rodriguez ugrott, hamarosan pedig bajnokot avatnak.

A több mint ezerfős mezőny mindössze 61 játékosra csökkent az EPT Barcelona főversenyének negyedik napjára, amelyen már csak 24-en maradtak, amikor is Samuel Rodriguez ugrott az élre – írja a Poker.hu.

61 játékos tért vissza az EPT Barcelona 5300 eurós főversenyének negyedik napjára, az élen egy cseh játékos, Antonin Duda állt, a mezőnyben sajnos már nem volt magyar kártyás.

A rövidre sikeredett játéknap alatt további neves külföldi zsugások búcsúztak, többek közt nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a belga PokerStars profi, Matthias De Meuldernek, valamint Konstantin Puchkov, Andrey Zaichenko, Zimnan Ziyard és Leo Margets sem lehet ott az ötödik napon.

A vezetést a hazai Samuel Rodriguez vette át, a nap végén elkapott egy hihetetlen jó szériát, aminek köszönhetően áttörte az ötmillió zsetonhatárt. Mögötte következik Jonathan Karamalikis, aki már „csak” három millió zseton mögé ülhet vissza.

A legjobb 24-ben még ott van két igazi nagyágyú, Ilari Sahamies és John Juanda is, akik mindketten az első EPT bajnoki címükért küzdenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik