Sport

Megálljt parancsoltak Kovácsnak Barcelonában

Sajnos nem sikerült elérni a fizetős helyeket Kovács Andrásnak az European Poker Tour Barcelona főversenyén, peches partiban búcsúzott.

Már csak Kovács Andrásért szoríthattunk az EPT Barcelona harmadik játéknapján, a magyar zsugás kevés zsetonnal várta a folytatást, és sajnos nem is sikerült neki az újabb továbbjutást kiharcolni, a fizetős helyek előtt búcsúzott – írja a Poker.hu.

67 900 zsetonnal vágott neki a harmadik napnak Kovács András az EPT Barcelona főversenyén. A magyar zsugás célja a 160 főt jelentő fizetős helyek egyikének megszerzése volt.

Sajnos a kártya azonban rögtön a nap elején megálljt parancsolt neki, twitterére rövid és tömör összefoglalót írt búcsúzása után: „Kiestem, 3as allin, kk vs aq és jj, river ász…”.

A pénzbeérés tehát nem jött össze Kovácsnak, amivel eldőlt, hogy az EPT Barcelonán nem terem babér a magyar játékosoknak a főversenyen.

A vezetői pozíciót a cseh Antonin Duda szerezte meg, de mögötte ott van még John Juanda és Ilari Sahamies is, akik abszolút eséllyel pályáznak az egymillió eurós fődíjra.

Összesen 60-an jutottak tovább a negyedik napra, nem lehet ott azonban Daniel Negreanu, Mohsin Charania, Jake Cody, Xuan Liu és Randal Flowers sem, mindegyikük pénzbe ért viszont, amivel közel 10 ezer eurót tehettek zsebre.

Ajánlott videó