Sport

Asztalosokat és burkolókat keres a kosárcsapat

A helyzetet jól összefoglaló közleményt adott ki az anyagilag romokban heverő Körmend férfi-kosárlabdacsapata.

Ahogyan arról többször írtunk, csődközeli állapotban van a Körmend kosárlabdacsapata, a korábbi tulajdonos nagy adósságokat hagyott maga mögött, most a város próbálja menteni a menthetőt.

A klub végül el tud indulni a hazai bajnokságban, sokáig ez is kérdés volt, a vezetőedző Hencsey Tamás lesz, sőt, már egy légióst is igazoltak: Lamar Robertson az Egyesült Államokból érkezik a 3-as, 4-es posztra.

Most Zsebe Ferenc, a csapat ügyvezetője közleményt adott ki, melyben vázolja a helyzetet: a sok segítség és támogatás ellenére még mindig takarékoskodniuk kell, és eldöntötték, a játékosok lakásain is ezt teszik.

A közlemény szerint felújítanának öreg épületeket azért, hogy azokban lakjanak a kosarasok. Ehhez azonban segítségre van szükségük, a szurkolók között keresgélnek asztalost, villanyszerelőt…

A körmendiek közleménye

A BC Körmend az elmúlt hetekben rengeteg támogatást és segítséget kapott a szurkolóitól, akik folyamatosan érdeklődtek a különböző csatornákon, hogyan lehetnek a klub segítségére.

A célunk reális és tartható költségvetés kialakítása, ezért kétszer is meg kell gondolni a kiadásokat – kezdődik a csapat közleménye a bckormend.hu-n. A klub vezetősége – számos egyéb takarékossági intézkedés mellett – úgy döntött, hogy a játékosoknak bérelt lakások költségeit is szeretné csökkenteni. Az így felszabaduló pénzt az adósságok csökkentésére fordítja.

A játékosoknak – a megszorítások ellenére – színvonalas körülményeket szeretnénk biztosítani, ezért egy régi épületet újítanánk fel számukra. Ehhez kérjük most szurkolóink és támogatóink felajánlását: Olyanok jelentkezését várjuk, akik alapanyagokkal, vagy szak-, és kétkezi munkával (villanyszerelő, asztalos, festő, burkoló stb.) tudnák a felújítást és egyben a csapatot is támogatni.

A segítők szíves felajánlását az alábbi elérhetőségeken fogadjuk:

Zsebe Ferenc

zsebeferenc@bckormend.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik