Sport

Kovács András az EPT Barcelona 3. napjára jutott

póker (póker, )
póker (póker, )

Már csak Kovács „and217” András van versenyben a magyar zsugások közül az EPT Barcelona főversenyének egymillió eurót érő első helyéért.

Két magyar játékos, Juhász Benjámin és Kovács András küzdhettek tovább az European Poker Tour Barcelona főversenyén, de csak Kovácsnak sikerült az újabb továbbjutás – írja a Poker.hu.

Még 602 játékos térhetett vissza az EPT Barcelona 5300 eurós főversenyének második játéknapjára. A mezőnyben Juhász „jbenya” Benjámin és Kovács „and217” András képviselték a magyar színeket.

Sajnos Juhásznak nem sikerült a továbbjutás, Kovács viszont meglehetősen kevés, 10 000 zsetonját tornázta fel 69 ezerre a nap végére, amivel kivívta a harmadik napos szereplés jogát.

Juhász mellett olyan neves külföldi profiknak kellett távozni a játéknap folyamán, mint a világbajnok Pius Heinz, az ír profi, Jude Ainsworth, a dán Gus Hansen, a hollandok büszkesége, Lex Veldhuis, a világbajnoki második Martin Sztaszko és az olasz PokerStars profi, Luca Pagano.

Az élen az „ex Full Tilt pro”, John Juanda végzett, 732 400 zsetonjával jócskán megelőzi a Super High Rolleren döntőt játszott finn Ilari Sahamiest, így kettőjük előtt áll jelenleg a legnagyobb esély megszerezni a 1 077 550 eurót érő első helyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik