Sport

Két magyar játékos az EPT Barcelona második napján

Juhász Benjámin és Kovács András személyében két magyar játékos jutott az European Poker Tour Barcelona második napjára.

A rekordmezőnyt felvonultató EPT Barcelona selejtezőnapjain 11 magyar játékos próbálkozott, végül ketten jutottak tovább, Juhász Benjámin és Kovács András személyében – írja a Poker.hu.

Összesen 1082 játékos fizette be az 5 300 eurós nevezési díjat az European Poker Tour kilencedik évadnyitó barcelonai versenyére. A nyereményalap 5 247 700 euróra nőtt, amiből a győztes kicsivel több mint egymillió eurót tehet majd zsebre.

Ezért a fantasztikus fődíjért tizenegy magyar zsugás szállt harcba, sajnos Gátai Gergely, Birizdó István, Nagygyörgy Tibor, Drágár Péter, Vasvenszki Zsolt, Németh András, Turmezey Péter és két Szabó Zoltán is a kiesők listáját növeli a selejtezőnapokat követően.

Juhász Benjámin és Kovács András lévén viszont két fővel képviseltethetjük hazánkat a második napon, a „jbenya” becenévre hallgató Juhász 39 300, míg az „and217” online nickkel rendelkező Kovács kerek tízezer zsetonnal vághat neki a folytatásnak.

A kezdőmezőny 602 fősre csökkent, az élen jelenleg az őrületes formában játszó finn Aku Joentausta áll, 236 200 zsetonjával hatalmas előnnyel vezet a mögötte következők előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik