Sport

Dan Smith az EPT Barcelona Super High Roller bajnoka

Vezető pozícióját végig megtartva szerezte meg Dan Smith az EPT Barcelona Super High Roller bajnoki címét, ami közel egymillió eurót hozott neki a konyhára.

Egy pillanatig sem adta ki kezéből a vezetést az amerikai Dan Smith, így rajt-cél győzelmet aratott az EPT Barcelona Super High Roller versenyén – írja a Poker.hu.

A nyolcfős döntő asztalt rendezték az European Poker Tour Barcelona 50 ezer eurós Super High Roller tornáján. A döntőt Dan Smith vezette, de ott volt a fináléban a High Roller specialista Erik Seidel, az online asztaloktól elszakadó Ilari Sahamies és a világ legtehetségesebb zsugásának tartott Mike McDonald is.

A hetedik és nyolcadik helyen Talal Shakerchi és Jim McCrink végeztek, majd következett McDonald, aki gyengébb kísérőjű ászos handjéval maradt alul Smith-szel szemben.

Ekkor Smith már hatalmas előnnyel vezetett, akire már Seidel sem lehetett veszélyes, ugyanis röviddel McDonald előtt volt kénytelen elhagyni a döntő asztalt.

A negyedik pozíciót Sahamies szerezte be, igaz neki a jobb ászos kombinációja nem tartott ki Smith gyengébb ászos keze ellen.

A harmadik helyen Mike Watson „ért célba”, így a döntő párbajt természetesen Smith és spanyol ellenfele, JC Alvarado játszhatták.

Ekkor az előnye Smithnek már nem volt olyan meggyőző, így a két játékos jobbnak látta alkut kötni, a Heads Upra pedig további 100 ezer euró díjat állapítottak meg.

Ezt Smith tudta megszerezni, amikor is az utolsó partiban ismét mellé állt a szerencse, A-K kombinációja ugyanis legyőzte Alvarado királypárját az A-6-4-6-3 közös lapoknak köszönhetően.

Smith 962 925 eurót vághatott zsebre, Alvarado 788 674 eurót kaszált, míg a harmadik helyen végző Watson is 400 ezer euróval gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik