Sport

Steve O’Dwyer a barcelonai Super High Roller élén

Az amerikai Steve O’Dwyer szerezte meg a vezetést az EPT Barcalona Super High Roller versenyének első napján.

Az idei év egyik legizgalmasabb versenyének ígérkezik az EPT Barcelona 50 ezer eurós Super High Roller tornája, amelynek első napján Steve O’Dwyer kaparintotta meg a vezetést – írja a Poker.hu.

54 mindenre elszánt zsugás ült asztalokhoz Barcelonában az 50 ezer eurós unlimited rebuyos Super High Roller tornán. A külföldi szupersztárokból ki sem lehetett látni, ennek köszönhetően hihetetlen erős mezőny gyűlt össze az első napon.

Természetesen a játéknap folyamán sokan elhagyták a „harcmezőt”, viszont jó páran akadtak, akik újravásárolták magukat, ami a verseny lebonyolítási rendszeréből kifolyólag bárki számára adott volt.

Így tett az amerikai Steve O’Dwyer is, aki miután középső szettje nem bírt el ellenfele alsó pár, flösshúzó kombinációjával, rebuyért üvöltött, majd megtáltosodva a mezőny élén találta magát a nap végére.

Összesen 36-an mentek tovább, a kiesők közt ott van Phil Ivey, Sorel Mizzi, Dan Shak, Michael Tureniec, Daniel Negreanu és Jonathan Duhamel is, az utóbbi kettő viszont már is jelezte, hogy a második napon is újravásárolják magukat.

Amint látszik így még elég képlékeny a végső nevezőszám, a szervezők a hivatalos díjazást sem adták ki, de minden bizonnyal a leendő első helyezett egymillió eurónál is többet fog majd kaszálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik