reese hoffa (reese hoffa,)
Sport

Olimpiai érmesek sikerei Stockholmban

Több számban is a londoni olimpián érmes atléták győztek a Gyémánt Liga-sorozat stockholmi versenyén.

A férfiak hármasugró-viadalán az olimpiai bajnok, jövő hétfőn a Gyulai-emlékversenyen szereplő amerikai Christian Taylor 17,11 m-rel győzött, míg a női súlylökők között a Londonban a fehérorosz Nagyezsda Osztapcsuk doppingvétségét követően első helyre előrelépő új-zélandi Valerie Adams nyert 20,26 m-rel.

A férfiaknál az olimpiai bronzérmes amerikai Reese Hoffa győzött 21,24 méterrel, a londoni bajnok lengyel Tomasz Majewski ezúttal második lett.

Ahogyan az olimpián, itt sem talált legyőzőre női diszkoszvetésben a horvát Sandra Perkovic, 68,77 méterrel győzött.

Férfi 400 gáton az amerikai Michael Tinsley a londoni második helye után legyőzte az olimpiai aranyérmes dominikai Felix Sanchezt, és 48.50 másodperces eredménnyel ért elsőként a célba.

A nők 3000 méteres akadályfutásában, a szintén friss olimpiai bajnok orosz Julija Zsaripova a világ idei legjobb idejével, 9:05.02 perccel nyert. A legnagyobb sztárokat nélkülöző férfi 100 méteres síkfutást az amerikai Ryan Bailey nyerte 9.93 másodperccel.

Női 400 méteren a papírformának megfelelően az olimpiai bajnok amerikai Sanya Richards-Ross győzött, aki hétfőn szintén ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.