Sport

“A hazai játékosok ára nagyon magas”

Várakozásokon felül sikerült a mai szurkolói ankét, ahol Pintér Attila vezetőedző és Tarsoly Csaba elnök válaszolt az ETO-drukkerek kérdéseire.

Tarsoly Csaba elmondta: nem akartak eredetileg hat játékost igazolni, de voltak olyan változások, ami miatt ezt meg kellett lépni. Fontos szempont volt, hogy fiatal játékosok érkezzenek, akik hosszú távon képesek posztjukon jól játszani. Tarsoly Csaba szerint nem találtak olyan vérbeli befejező csatárt, akinél az ár-érték arány megfelelő lett volna, olyan játékos, aki pedig vélhetően csak a létszámot növeli, de nem jobb az ittenieknél nem kell. A hazai játékosok ára továbbra is nagyon magas – tette hozzá az elnök – ezért nem lett például Lencse László újra az ETO labdarúgója.

Néhány játékos formahanyatlásával kapcsolatban elhangzott: a szakmai stáb sokat beszélget például Dudás Ádámmal is, aki nagy értéke lehetne az ETO-nak, ugyanakkor minden játékosnak van támadó és védekező feladata egyaránt, hiszen létszámfölényes helyzeteket nem engedhet meg az együttes. Pintér Attila hangsúlyozta: az fog bekerülni a kezdőcsapatba, aki jobban teljesít. Ez nem jelenti azt, hogy csak a kezdők az értékes játékosok, példaként a vezetőedző Varga Rolandot hozta fel, aki csereként nagyon sokszor új lendületet tudott adni a csapatnak.

Völgyi Dániellel kapcsolatban elhangzott: két orvosi beavatkozás is volt nála az elmúlt időszakban, a mandulaműtés után a szerencsétlen arc-csonttörés akadályozta a játékban, s miután a szeme alatt volt a törés még maszkot sem kaphatott. Remélhetőleg hamarosan visszatérhet akár egy teljes mérkőzésre is.

A szurkolói ankétról többet az ETO honlapján olvashatnak.

 



Ajánlott videó

Olvasói sztorik