Sport

Viktor Blom és a PokerStars útjai elváltak

póker (póker, )
póker (póker, )

Nem hosszabbította meg szerződését a PokerStars és a svéd Viktor „Isildur1” Blom, a döntést egyik fél sem magyarázta meg.

Érdekes, egyben különös véget ért a PokerStars és Viktor Blom közös „munkája”, a terem ugyanis nem hosszabbította meg a svéd játékos szerződését – írja a Poker.hu.

Nem sokkal azután, hogy a PokerStars bejelentette, miszerint teljes egészében az övék lett a Full Tilt Poker, az egyik legnagyobb piaci értékkel rendelkező igazolt játékosukkal nem hosszabbítottak szerződést.

A félelmetes sessiönjeiről híres svéd Viktor „Isildur1” Blom tehát nem a terem arca többé, a háttérben sokan a visszatérő FTP-t látják, ugyanis a pályája ott kezdődött a szőke hajtincseiről megismert játékosnak, így lehet, hogy hamarosan már újra ott fogja koptatni a klaviatúrát.

„Minden egyes pillanatát élveztem a PokerStars Team Pró-ságnak, ezúton is a legjobbakat kívánom a teremnek. Innentől kezdve csak a játékomra szeretnék koncentrálni!” – nyilatkozta rendkívül szűkszavúan Blom.

„Viktor rövid pályafutása során a legnagyobb nevekkel játszhatott hihetetlenül izgalmas és kiélezett meccseket. Rendkívüli érdeklődéssel figyeljük további karrierjét, és a legnagyobb sikereket kívánjuk neki.” – szólalt fel Eric Hollreiser a PokerStars külső kommunikációért felelős igazgatója.

Blom az azóta eltelt pár napban soha nem látott mennyiségű partit játszott le a PokerStarsron, és bár közel 400 ezer dollár pluszban is volt, egy 24 órás maratoni, pihenés nélküli párbaj során az összes pénzét elbukta, így valószínűleg most sokáig jó nagy csend lesz a háza táján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik