Sport

Tony Gregg a WPT Parx Open bajnoka

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A nagyesélyes Tony Gregg nyerte a World Poker Tour Parx Open főversenyét, amely 416 ezer dollárt hozott neki a konyhára.

A legnagyobb esélyesnek titulált Tony Gregg drámai csatában szerezte meg a győzelmet a WPT Parx Open főversenyén – írja a Poker.hu.

A hatfős fináléját rendezték magyar idő szerint csütörtök éjszaka a 3500 dolláros World Poker Tour Parx Open főversenyének a bensalemi Parx Casinoban. A döntő asztalon csak amerikai zsugások ülhettek, az élen pedig Stephen Reynolds kezdhetett.

Előnye meglehetősen tetemesnek volt mondható, amivel Reynolds jól is sáfárkodott, és miután Andre Nyffeler, valamint Chris Vandeursen is távozni kényszerült, a negyedik helyen búcsúzó Larry Sharpot már ő ejtette ki.

Sharp A-J kombinációval ment allin, Reynolds K-Q-val callolt, és hiába jött a flopra A-J-9, Sharp nem sokáig örülhetett, ugyanis a turn 7-essel már négy színe lett Reynoldsnak, a river 4-essel pedig meglett a flösse is.

Már csak hárman maradtak, amikor Chris Lee búcsúzott el a többiektől, őt is Reynolds ejtette ki, ászos lapjához jobb kísérő párosult, ami azt jelentette, hogy ő kezdhette előnyből a párbajt.

A Heads Upban 2-1-hez arányban vezetett, de ellenfele, Tony Gregg nem adta fel, és közel három és félórás maratoni csatában sikerült fordítania, majd az utolsó partiban némi szerencsével, de behúzta a Parx Open bajnoki címét.

A győzelmét egy K-9 kombináció hozta számára, ami Reynolds A-4 indulólapját múlta felül a K-Q-7-Q-T közös lapoknak köszönhetően. Gregg 416 127 dollárt vághatott zsebre, míg Reynolds 244 877 dollárt kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik