Sport

Léderer Ákos esélylatolgatása az őszi szezonra

Megismétlődnek a tavalyi hazai sikerek jégkorongban? Legyőzhető-e a győri és veszprémi kézilabda?

Léderer Ákos minden eddiginél izgalmasabb szezonnal várja idén ősszel a SportKlub nézőit. Közvetítésével végigszurkolhatjuk a legizgalmasabb hazai érdekeltségű jégkorongmérkőzéseket, és a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság és – kupa, valamint a kézilabda válogatottak valamennyi hazai mérkőzését. A kommentátor elárulta, mit vár az idei szezontól, érhetik-e meglepetések a sportszurkolókat vagy minden a papírforma szerint alakul.

Léderer Ákos nem tagadja szíve nagy része a jégkorongért dobog. A kommentátor ezért örül annak, hogy a jégkorongóriás SAPA Fehérvár AV19 csapattal további két évig folytatódik a SportKlub együttműködése. Az elmúlt évtizedek legjobbjai továbbra is az osztrák profiligában edződnek. A Volán hazai EBEL-meccseit, valamint valamennyi mérkőzés összefoglalóját kizárólag itt láthatják a nézők.

„Ez az idei az hatodik szezonja a Volánnak a ligában, az idei szezon kissé képlékeny. Szerencsére a gárda egyik igazi ásza Sofron István a csapatnál marad. A tavalyi rájátszásba harmadik helyen jutott be a csapat, de idén nem hiszem, hogy ilyen jó helyet sikerülne elérniük. Most még több osztrák csapat játszik, akik nagyon erősek. Bízom benne, hogy a rájátszás 7-8. helyét azért el tudják csípni” – latolgatta az esélyeket Léderer.

„A másik hozzám igazán közel álló sport a kézilabda. Örülök, hogy idén is az én közvetítésemmel nézhetik végig a SportKlub nézői a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság és -kupa, valamint a kézilabda válogatottak valamennyi hazai mérkőzését. A lányoknál a Győr csapata az elmúlt 3,5 évben veretlen volt, a fiúknál a Veszprémet legyőzte tavaly kétszer is a Szeged, de a trónjukat megőrizték a Bakonyiak. Idén ismét nagyon erős a két vezető csapat, de azért bízom benne, hogy izgalmas mérkőzések, szoros meccsek várnak ránk” – fejtette ki a kommentátor.

Ákos idén különleges futballcsemegékkel is megörvendezteti a SportKlub nézőit. Idén újra nyomon követhetik az orosz futballbajnokság meccseit. Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Priskin Tamás miatt három magyar érdekeltségű csapatért szoríthatnak a nézők, de a Dinamón, a Kubany Krasznodaron és az Alanyija Vlagyikavkazon kívül a Zenit, a CSZKA , a Szpartak Moszkva és az Anzsi mérkőzéseit is nyomon követhetik a SportKlub nézői. Ha még mindig nem elég a futballsztárokból, Thierry Henryt és David Beckham játékát az MLS, az észak-amerikai futballbajnokság összecsapásain csodálhatják meg a labdajáték szerelmesei.

A Los Angeles Galaxy, a New York Red Bulls és a többi amerikai csapat izgalmas mérkőzésekkel várja újra a SportKlub nézőit. Léderer nem bánja, hogy az orosz és az amerikai bajnokságot közvetítheti.

„Szeretem, és jól ismerem ezt a két bajnokságot, számomra nem presztízskérdés, hogy az Olasz bajnokság meccseit közvetítsem. Ezeken a mérkőzéseken is rengeteg szépség izgalom, és remek technikai megoldások várják a nézőket.” – tette hozzá Léderer Ákos.

A mérkőzések időpontjairól a műsorújságokban és a SportKlub honlapján tájékozódhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik