Sport

Stephen Reynolds kezdheti élről a Parx Opent

póker (póker, )
póker (póker, )

A fiatal Stephen Reynolds vezetésével rajtolhat el a csupa amerikai játékosokból álló hatfős finálé a WPT Parx Openen.

Már csak 16 fő térhetett vissza a WPT Parx Open negyedik napjára, közülük tízen a döntő asztal előtt távoztak, ami majd Stephen Reynolds vezetésével rajtolhat el az utolsó, ötödik játéknapon – írja a Poker.hu.

A kezdeti 500 fős mezőnyből már csak 16 zsugás lehetett ott a World Poker Tour Parx Open főversenyének negyedik játéknapján. Mindegyikük szeme előtt egy cél lebegett, a hatfős döntő asztalra jutás.

Ez azonban tíz „szerencsétlen” játékosnak nem sikerülhetett, köztük volt a második napon még vezető Brent Roberts, a peches napot kifogó Vinny Pahuja és a második helyről rajtoló Joseph Wertz is, aki A-K kombinációval ment allin, a chipleader pozíciót birtokló Tony Gregg J-J párral megadott, és a 8-4-3-J-3 közös lapokon full house-t alakított ki.

Ezzel Gregg bemasírozott a döntőbe, ahol azonban megelőzi majd Stephen Reynolds, aki szép csendben építkezett a nap folyamán, és magabiztos előnnyel várhatja a finálét.

A hatfős döntőben rajtuk kívül még ott lesz, Chris Lee, Andre Nyffeler, Larry Sharp és Chris Vandeursen is, innentől pedig már mindenki a közös célért küzd majd, mégpedig a 416 ezer dollárt érő első hely megszerzéséért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik