Sport

Tony Gregg vette át a vezetést a Parx Openen

póker (póker)
póker (póker)

Az amerikai Tony Gregg átvette a vezetést a World Poker Tour Parx Openen, előnye meglehetősen tetemesnek mondható a végső hajrá előtt.

Már csak 16-an maradtak hátra a WPT Parx Open harmadik napja után, a vezetést Tony Gregg szerezte meg, egymillió zsetonos az előnye a második helyezett Joseph Wertzhez képest – írja a Poker.hu.

Még 47-en térhettek vissza a WPT Parx Open harmadik játéknapjára, Brent Roberts állt az élen, mögötte sűrűn betömörülve következtek ellenfelei. Számos neves nemzetközik profinak nem sikerült túlélni a napot, búcsúzott a tornától Victor Ramdin, Allen Bari, Allen Kessler, a selejtező napok győztese, Henry Lu, valamint nem lehet ott a folytatásban Jeff Forest, David Parades és Paul Volpe sem.

Lu egy nagyon peches partiban esett ki, amelyben épp Tony Gregg köszönhette meg a kártya isteneinek a szerencséjét. Mindketten A-Q kombinációval mentek allin, Greggnek azonban ászához leesett a négylapos flöss az asztalra, aminek köszönhetően átvette a vezetést a versenyben, Lu pedig szomorúan távozhatott a kassza felé.

A nap végére 16-an maradtak, igazán nagy sztárjátékos már nincs a mezőnyben, ennek ellenére izgalmas folytatásra lehet számítani, ugyanis mindenki az első WPT címére, és nem mellesleg a 416 ezer dolláros fődíjra hajt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik