Sport

Kiengedték a kórházból a magyar kerékpárost

parti andrás (parti andrás, )
parti andrás (parti andrás, )

Kiengedték a kórházból hétfőn délben a hegyikerékpáros Parti Andrást, aki vasárnapi versenye során bukott a londoni olimpián.

Miközben a magyar olimpikonok már hazaértek, az olimpián megsérült Parti András hegyikerékpáros még csak a londoni kórházat hagyhatta el. A bringás elmondta, hogy a délelőtt folyamán elvégeztek rajta még egy vizsgálatot, majd a magyar és az angol orvosi stáb egyeztetése után elhagyhatta az intézményt.

„Visszajöttem az olimpiai faluba, összepakolok, és az egyik esti repülőgéppel utazom haza, nagyjából éjfél körül érkezem majd Budapestre” – mondta Parti, aki a diagnózist ismertetve hozzátette: egyik ujja kificamodott, agyrázkódása volt, így egyelőre pihennie kell.

A magyar hegyikerékpáros az olimpia zárónapján rendezett mountain bike-versenyen nagyjából féltávnál – amikor a 35. helyen haladt – egy sziklás, meredek résznél hatalmasat esett, véresen terült el a kövek között..

„Zergét” először a helyszíni egészségügyi állomáson látták el, s ezután szállították be abba a londoni kórházba, ahonnan hétfőn „szabadult”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik