Sport

A hajrá előtt Brent Roberts az élen a Parx Openen

A fiatal amerikai Brent Roberts állt az élre 47 főnél a World Poker Tour Parx Open második napján.

Az erősen megfogyatkozott mezőnyben az amerikai Brent Roberts állt az élre, az igazi hajrá most következik, még 47-en harcolnak a győzelemért a WPT Parx Openen írja a Poker.hu.

A második versenynapot rendezték a 3500 dollár nevezési díjú WPT Parx Openen, még 196 játékos volt a mezőnyben, mely a nap végére pénzbe ért, amihez 142 zsugás kiesésére volt szükség.

Az áldozatok között találjuk jó pár külföldi neves profi nevét, többek közt nem jutott tovább Dwyte Pilgrim, Dan Kelly, Faraz Jaka, Andy Frankenberger, Shaun Deeb, Nick Binger és Christian Harder sem.

Az utolsó, még nem fizetős helyen Michael Ruana végzett, a verseny legpechesebb, buborék-játékosának is becézett pozíciót egy A-Q kombinációnak köszönheti, amely a Q-7-4 flopon „csak” egy ászpárba és egy királypárba futott bele.

Ruana pechjéért kereken nulla dollárt kapott, míg már az utána következő kieső több mint 6 ezer dollárral gazdagodott. Végül 47-en jutottak tovább a harmadik napra, az élre az amerikai Brent Roberts ugrott, aki 749,500 zseton gyűjtve birtokolhatja a vezetői pozíciót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik