Sport

Ilyen az olimpiai falu belülről

olimpia-2012(4)(960x640).jpg (olimpia 2012, fábián lászló, )
olimpia-2012(4)(960x640).jpg (olimpia 2012, fábián lászló, )

A Londonból küldött szurkolói naplójában Fábián László öttusa olimpiai bajnokunk ma az olimpiai faluból jelentkezik.

Péntek délelőt bejutottam az olimpiai faluba. Rég készültem rá, de a sok esemény és az azokra történő utazás miatt szinte alig volt eddig időm. Márpedig erre időt kell szakítani, nem lehet rohanva körbe menni. “Turistaként” a precíz beléptetés után, mindenki csak egy akkreditált személlyel közlekedhet a szálláson.

Minket Harcsa Zoltán vezetett körbe, aki 75 kilógramban versenyzett az elmúlt napokban. Látszott, hogy nem először segít a látogatóknak. Gyorsan bejutottunk és mivel még reggel volt, megtekintettük az éttermet. Biztosan állíthatom, hogy egyetlen ország sem kénytelen pizza futárral ételt hozatni a sportolóinak!

A mai napon a kézilabdázók és a vízilabdázok játszották a mérkőzéseiket. Mind a két csapat nagyon óvatosan evett, főleg gyümölcsöket, mert az nem terheli annyira a gyomrot. Bezzeg Usain Bolt állítólag a 100 méteres versenye napján még reggel is az elmaradhatatlan hamburgerét eszegette.

Lehet, hogy valami olyat tud az étkezésről, amit mi nem?

Kerestem az öttusázókat, mert most már ők jönnek. Szerencsém volt, mert a két csinos magyar lány Kovács Sarolta és Tóth Adrienn is éppen az étteremben volt. Elmondták, hogy most értek vissza a dopping ellenőrzésről, ahol vért vettek tőlük. Természetesen elkísérte őket Dr Téglássy György. Saci panaszkodott egy kicsit, mert a kelleténél fájdalmasabbra sikerült a szuri. De beszéljenek helyettem inkább a képek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik