Sport

Marvin Rettenmaier győzelme Cipruson

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A német Marvin Rettenmaier mindenkit elsöpört az útjából a WPT Ciprus döntő asztalán, öt ellenfelét is kiejtve szerezte meg a bajnoki címet.

Csütörtökön rendezték a World Poker Tour Ciprus hatfős fináléját, a harmadik helyről rajtoló német Marvin Rettenmaier ellenállást nem tűrően, mindenkit kiejtve gyűjtötte be a bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Ron Azor vezérletével rajtolt el a WPT Merit Cyprus Classics 4400 dolláros főversenyének döntő asztala, amelyen természetesen a cél a 287 ezer dollárt érő első hely megszerzése volt.

Egy-két óra puhatolózást követően a finálé legjobb játékosa, Marvin Rettenmaier begyújtotta a rakétákat, és elkezdte ellenfeleit sorban kiejtegetni.

Az első áldozata talán a legveszélyesebb ellenlábasa, a fehérorosz Kiryl Radzivonau volt, akit dámapárral búcsúztatott. Innen mondhatni könnyed út nyílt elé a győzelemig, a megszerzett zsetonelőnyével csak jól kellett bánnia.

Nem is lehetett panasz a németre, aki ezek után Joseph El Khouryt, Victor Paraschivet és Ron Azort is félreállította az útból, és már csak a párbaj volt hátra számára, amit 10 millió zsetonnal kezdhetett meg, Artur Voskanyan egymilliójával szemben.

A Heads Upban mindössze két partira volt szüksége a győzelemhez, az utolsó leosztásban J-9-el adta meg Voskanyan A-T-re mondott allinjét, és mivel érkezett egy kilences az asztalra, így Rettenmaier megszerezte a bajnoki címet, és a velejáró 287 ezer dolláros főnyereményt is.

A WPT Ciprus végeredménye
1. hely: Marvin Rettenmaier – 287 784 dollár
2. hely: Artur Voskanyan – 184 020 dollár
3. hely: Ran Azor – 118 360 dollár
4. hely: Victor Parashiv – 87 610 dollár
5. hely: Joseph El Khoury – 65 770 dollár
6. hely: Kiryl Radzivonau – 52 590 dollár

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik