Sport

Ron Azor kezdheti élről a döntőt Cipruson

Összeült a WPT Ciprus hatfős döntő asztala, az élről Ron Azor kezdhet majd, de ott van a fináléban a WPT-bajnok Marvin Rettenmaier is.

A véghajrához ért a World Poker Tour Ciprus főversenye, a hatfős finálét Ron Azor kezdheti meg az élről, nyomában az egyszeres WPT-bajnok német Marvin Rettenmaier – írja a Poker.hu.

Még 18 játékos térhetett vissza a WPT Merit Cyprus Classics versenyének negyedik napjára, magyar zsugás már nem volt a mezőnyben, az előző napon Németh András a 34. helyen távozott.

Az élen Erik Cajelais állt, mögötte pedig jó pár nemzetközi pókerklasszis áhítozott egy újabb győzelemre. Többek közt ott volt Robert Mizrachi, Sam El Sayed és Marvin Rettenmaier is, végül közülük csak az utóbbinak sikerült döntő asztalra kerülni.

Cajelais volt a legpechesebb, ő a hetedik helyen volt kénytelen távozni, így éppenhogy csak lemaradt a fináléról, amelyet Ron Azor kezdhet majd meg az élről.

Nyomában Rettenmaier és Artur Voskanyan, akiket mindössze ezer zseton választ el egymástól, így hatalmas harc elébe néznek majd a mai döntőben, ahol a tét már természetesen a 287 ezer dolláros fődíj megnyerése lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik