Sport

Fogadni mertünk Londonban

Sportfogadás (Sportfogadás)
Sportfogadás (Sportfogadás)

Az olimpia annyira nem hozza lázba a brit fogadókat, ők ugyanis egyébként is sokat járnak fogadóirodákba. Elmentünk az egyikbe.

Angliában és az angolszász területeken óriási hagyományai vannak a sportfogadásnak és az egyéb szerencsejátékoknak. Rengeteg fogadóiroda működik Londonban is, ezek közül a legnagyobb hálózat egyik üzletébe mentünk el.

Segítségünkre volt Csetneki Máté, aki negyedik éve él a brit fővárosban, és ennél a cégnél is kezdett el dolgozni, ma már középvezetői pozícióban szolgálja ki az ügyfeleket. Ahogyan elmondta, a legnépszerűbbek az agár- és lóversenyek, valamint az angol labdarúgás küzdelmei.

A cég – habár a legnagyobb hagyományokkal bíró hálózat – újabban belátta, hogy a legnagyobb hasznot a játékgépek, elektronikus gépek hozzák számára. A törvény szerint ezekből mindegyik üzletben csak négy darab lehet, és ott sem játszhat rajta 18 évnél fiatalabb személy. A játékosok nagy része kínai, akik sok pénzt megforgatnak.

Ugyanakkor ahogy a fogadóirodák mottója is mondja: “Az ügyfél sohasem nyerhet.” Ez nagy igazság, hosszú távon a játékgépekkel nem lehet nagyot kaszálni.

Az olimpiára külön menüvel jelentkeztek a cégek, de nemcsak a játékokra, hanem politikai eseményekre, showműsorok és időjárási kimenetelekre is tehetünk kisebb összegeket.

Videó – fogadóirodában jártunk:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik